Başkentte uyuşturucuyla mücadele

Emniyet ekiplerince geçen hafta düzenlenen operasyonlarda, haklarında işlem yapılan 89 zanlıdan 34'ü tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 34 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 22-28 Ocak'ta uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

Operasyonlarda, 123 gram esrar, 1 kilo 235 gram eroin, 3 gram kokain, 38 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 66 gram sentetik uyuşturucu ile bin 7 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu satıcısı ve kullanıcısı oldukları iddiasıyla 86, bulundurma ve benzer suçlardan ise 3 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Zanlılardan 34'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda bulunan 3 av tüfeği, 1 hassas terazi, 34 fişek, 20 tabanca mermisi ile uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 50 avro ile 17 bin 300 liraya el konuldu.







AA

Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!