Başkent'te trafiğe kapatılacak yollar

Ankara Spor Salonu'nda yarın yapılacak "5 Bin Köye 5 Bin Orman Projesi" programı nedeniyle bazı yollar geçici trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince, "5 Bin Köye 5 Bin Orman Projesi" programı dolayısıyla bazı yolların geçici trafiğe kapatılacağını bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yarın saat 11.00'de Ankara Spor Salonu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımının beklendiği "5 Bin Köye 5 Bin Orman Projesi" programı düzenleneceği kaydedildi.

Program dolayısıyla yarın saat 07.00'den etkinlik sona erene kadar, Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları) ve Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları) araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Söz konusu güzergahları kullanacak vatandaşlardan yol durumunu dikkate almaları istendi.

AA

Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI