Başkentte silahla yaralama

Demetevler semtinde silahlı ve kar maskeli kişilerin bir kafede ateş açması sonucu bir iş yeri çalışanı yaralandı- Olayın ev sahibi ile kiracıları arasındaki husumetten kaynaklandığı öğrenildi

ANKARA (AA) - Demetevler'de silahlı ve kar maskeli kişilerin bir kafeye girerek açması sonucu bir iş yeri çalışanı yaralandı.

AA muhabirinin Emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Demetevler İvedik Caddesi'ndeki bir kafeye gelen silahlı ve kar maskeli kişiler, bahçede oturan bir kişiyi hedef alarak ateş açtı.

Olayda iş yeri çalışanı Yusuf Kaya elinden yaralandı. Kaya'ya ilk müdahale Onkoloji Hastanesinde yapılırken, plakaları tespit edilen iki ayrı araçla olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kar maskeli kişilerin hedef aldıkları kişinin ev sahipleri olduğu ve aralarından geçmişe dayalı husumet bulunduğu öğrenildi.


AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL