Başkentte şehit evinde yas

Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal'ın Yenimahalle ilçesindeki babaevinde yas var

ANKARA (AA) - Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 33 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal'ın Yenimahalle ilçesindeki babaevinde yas var.

Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce, Şırnak-Cizre karayolunun yapım çalışmalarının güvenliğini sağlayan asker ve koruculara yönelik saldırıda şehit düşen, Cizre Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığında görevli Erdal'ın Yenimahalle ilçesi Turgut Özal Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Türk bayrakları asılan babaevinin önüne, Yenimahalle Belediyesince taziye çadırı kuruldu. Baba Satılmış Erdal ve aile yakınları taziyeleri evde kabul etti.

Mahalle sakinlerinin de evlerine Türk bayrakları astığı görüldü. Ankara'nın Çubuk ilçesi nüfusuna kayıtlı şehidin, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehit Erdal'ın cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilecek.

AA

Gündem Haberleri

DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı
BAKANLIK'TAN ÇEKİRGE AÇIKLAMASI