Başkentte moda rüzgarı esecek

AGSD Başkanı Karakuş:- "ASO ve IMA organizasyonuyla düzenleyeceğimiz 2018 İlkbahar-Yaz Trendleri Semineri, 17 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek"

ANKARA (AA) - Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, "2018 İlkbahar-Yaz Trendleri Semineri"nin Ankara Sanayi Odası (ASO) ve İstanbul Moda Akademisi (IMA) organizasyonuyla 17 Kasım'da ASO'da düzenleneceğini bildirdi.

Karakuş, yazılı açıklamasında, IMA eğitmenleri tarafından verilecek seminerin, yeni sezon modasına dair önemli ipuçları vereceğine işaret ederek, "ASO ve IMA organizasyonuyla düzenleyeceğimiz 2018 İlkbahar-Yaz Trendleri Semineri, 17 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek." ifadesini kullandı.

Seminerin tüm firma, tasarımcı, tasarımcı adayı, öğrenci ve konuya ilgi duyan herkese açık olduğuna dikkati çeken Karakuş, AGSD'nin yürüttüğü proje ve düzenlediği organizasyonlarla Ankara'nın modanın da başkenti olma yolunda ilerlediğini vurguladı.















AA

Ekonomi Haberleri

12 DEV FABRİKADA ÜRETİM DURDU
ALTIN VE GÜMÜŞ UÇUŞTA
KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR