Başkentte moda rüzgarı esecek

AGSD Başkanı Karakuş:- "ASO ve IMA organizasyonuyla düzenleyeceğimiz 2018 İlkbahar-Yaz Trendleri Semineri, 17 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek"

ANKARA (AA) - Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, "2018 İlkbahar-Yaz Trendleri Semineri"nin Ankara Sanayi Odası (ASO) ve İstanbul Moda Akademisi (IMA) organizasyonuyla 17 Kasım'da ASO'da düzenleneceğini bildirdi.

Karakuş, yazılı açıklamasında, IMA eğitmenleri tarafından verilecek seminerin, yeni sezon modasına dair önemli ipuçları vereceğine işaret ederek, "ASO ve IMA organizasyonuyla düzenleyeceğimiz 2018 İlkbahar-Yaz Trendleri Semineri, 17 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek." ifadesini kullandı.

Seminerin tüm firma, tasarımcı, tasarımcı adayı, öğrenci ve konuya ilgi duyan herkese açık olduğuna dikkati çeken Karakuş, AGSD'nin yürüttüğü proje ve düzenlediği organizasyonlarla Ankara'nın modanın da başkenti olma yolunda ilerlediğini vurguladı.















AA

Ekonomi Haberleri

Togg T10X kullanıcılarına yeni güncelleme geliyor
KPSS’siz memur alımı başladı! 4 ilde kamuya personel alınacak
GENÇ GİRİŞİMCİLERE 1 MİLYON 350 BİN TL YATIRIM FIRSATI
5 ÜLKEYE UÇUŞLAR 4 GÜNLÜĞÜNE DURDURULDU
BAYRAMDA EVDE YOKUZ