Başkent’te kumar operasyonu

Başkent'te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kumar oynatmak için yer temin eden 8 şahıs ile kumar oynadığı tespit edilen 140 şahıs yakalandı.

Başkent'te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kumar oynatmak için yer temin eden 8 şahıs ile kumar oynadığı tespit edilen 140 şahıs yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 9 -17 Eylül tarihlerinde, Yenimahalle ilçesi Yuvaköy Mahallesi'nde bulunan Mermerciler Sanayi Sitesi'nde yapılan operasyon sonucunda, kumar oynatmak için yer temin eden 8 şahıs ile kumar oynadığı tespit edilen 140 şahıs yakalandı. Suça konu malzemelere ise el konuldu.

Yakalanan 6 şahsa kumar oynamak için yer temin etmek suçundan adli işlem başlatıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 140 şahsa Kabahatler Kanunu 34'üncü maddesi gereği toplam 36 bin 260 TL idari para cezası uygulandı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü