Başkentte kaçak sigara operasyonu

Ankara'nın Gölbaşı girişinde Kaçakçılık ekiplerinin, rutin uygulama sırasında durumundan şüphelenerek durdurdukları bir tırda,135 bin paket kaçak sigara ele geçirildi- Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı girişinde Kaçakçılık ekiplerinin rutin uygulamaları sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir tırda, 135 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri, yürüttükleri rutin uygulamalar sırasında, şüphelendikleri bir tırı Gölbaşı ilçesi girişinde durdurdu.

Ekiplerin yaptığı aramada, aracın kasasında koliler içine gizlenmiş 135 bin paket kaçak sigara bulundu.

Araç sürücüsü C.Ç. gözaltına alındı.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN