Başkent'te fabrika yangını

Kazan Keresteciler Sanayi Sitesinde, çatı izolasyonu üreten fabrikada çıkan yangında 2 kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Kazan Keresteciler Sanayi Sitesinde, çatı izolasyonu üreten fabrikada çıkan yangında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Keresteciler Sanayi Sitesi 24. Sokak'ta, çatı izolasyonunda kullanılan malzemelerin üretiminin yapıldığı fabrikanın önündeki hammadde dolum bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi ve yangın çıktı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi ve vatandaşların yardımıyla çalışanlar tahliye edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan söndürüldü.

Yangın nedeniyle biri ağır, 2 işçi yaralandı. Yaralılar, 112 acil sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.


AA

Gündem Haberleri

Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi
Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi