Başkan Sezer öğrencilere moral verdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçedeki okulları ziyaret ederek YKS'ye giren öğrencilere başarılar diledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçedeki okulları ziyaret ederek YKS'ye giren öğrencilere başarılar diledi. Belediye personelleri de adaylara su ve şeker ikram etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencileri yalnız bırakmadı. Okullara giden Başkan Sezer, sınava giren öğrencilere başarılar dileyerek moral verdi. Başkan Sezer daha sonra okul önünde bekleyen veliler ile bir araya gelerek heyecanlarına ortak oldu. Gölcük Belediyesi tarafından ilçedeki okullara kurulan stantlarda ise öğrencilere su ve şeker ikram edildi. Belediye zabıta ekipleri ise sınavın sorunsuz geçmesi için okul önlerinde gerekli önlemleri alarak sınav boyunca görevlerini sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TÜBİTAK Fen Lisesi Sınavı İçin Son Gün: 90 Bilim Yıldızı Aranıyor
LGS ve YKS adaylarına "Tercih Danışmanlığı" hizmeti başladı
LGS’de tercih başvuruları başlıyor
Kırşehir’in LGS Şampiyonu: Bir Başarı Hikayesi
LGS’de başarıya damga vuran şehir: 19 öğrenci Türkiye birincisi oldu