Başkan Savran çalışma alanlarında incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savrfan, Güzelyurt Mahallesi'nde Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım, park yenileme, peyzaj ve kaldırım bakım ve onarım çalışmalarını inceledi. Beraberinde Başkan Yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile gittiği çalışma alanlarında, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Savran belediye personellerine kolaylıklar diledi.

İŞncelemeleri sırasında mahalle sakinleri ile de sohbet eden Savran, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Konya ve Bozüyük’te Barınak Dehşeti: TVHB’den Sert Uyarı!
Şehit Polis Mustafa Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye 5G Devrimine Merhaba Dedi: Dijital Egemenlikte Yeni Dönem
5 GÜN SÜRECEK
APP plaka değişiminde son gün yoğunluğu