Başkan Özcan’dan öğrencilere karne hediyesi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan her yıl olduğu gibi bu sene de yaz tatiline giren öğrencilere lunapark bileti hediye etmeyi unutmadı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan her yıl olduğu gibi bu sene de yaz tatiline giren öğrencilere lunapark bileti hediye etmeyi unutmadı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının tamamlanması ile karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline girecek olan okul öncesi, ilk ve ortaokul öğrencilerine Başkan Özcan'ın talimatıyla hazırlatılan lunapark biletleri Nazilli Belediye Meydanında kurulacak stantlarda dağıtılacak. Öğrencilerin tüm yılın yorgunluğunu lunaparkta eğlenerek atacağını söyleyen Başkan Özcan; "Evlatlarımız yorucu ama keyifli bir eğitim öğretim dönemini daha geride bıraktılar. Çocuklarımıza yaz tatiline girerken çok eğlenebilecekleri bir hediye vermek istedik. Her biri birbirinden kıymetli olan öğrencilerimizin hem eğitimleri hem de sosyal yaşantıları anlamında elimizden gelen tüm imkânları seferber etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık yarınları, geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Lunapark bileti almak isteyen ilköğretim öğrencileri, Belediye Meydanı'na kurulacak stantlardan mesai saatleri içerisinde hediye biletlerini temin edebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı: Saat Verildi, Fırtına ve Sağanak Geliyor!
THY'den Tarihi Rekor: Perth-Torino Arasında 16 Saatlik Kesintisiz Uçuş!
YEMEĞE KENDİ KILINI ATTI
Farah Zeynep Abdullah'tan Sürpriz İfade: "Görünenden Çok Daha Derin!"
Eve kaçan keçiyi yakalayamadı..."Keçiyi polise ihbar edeceğim" diye tehdit etti