Başkan Kılınç, belediye çalışanı için başsağlığı mesajı yayımladı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, korona virüsten dolayı hayatını kaybeden belediye personeli Müslüm Toprak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, korona virüsten dolayı hayatını kaybeden belediye personeli Müslüm Toprak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında, birlikte çalıştığı mesai arkadaşına Allah'tan rahmet dileyen Başkan Kılınç, "Birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz kıymetli mesai arkadaşımız Müslüm Toprak'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Örnek kişiliğiyle herkes tarafından sevilen Müslüm kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Veterinerlerin "yaşamaz" dediği kedi, denizde yüzdü, Uludağ’da kayak keyfi yaptı
SİGARA KARARI RESMİ GAZETE'DE
Metrelerce Yükseklikte Zorlu Hasat: Kilosu 3 Bin Lira
HALUK LEVENT KARARINI VERDİ
Bakanlık 1800 kişi arasından seçecek, kabul edilen her 3 kişiden biri alınacak