Başkan Kepenek’ten final gibi maça davet

1 mağlup eden Honazspor'u tebrik eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, önümüzdeki hafta oynanacak final niteliğindeki maça taraftarı davet etti.

1 mağlup eden Honazspor'u tebrik eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, önümüzdeki hafta oynanacak final niteliğindeki maça taraftarı davet etti.

Denizli Sezai Sakin 1 Amatör Ligi A Grubu takımlarından Honazspor, zorlu Pamukkalespor deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Play-Off'a 1 hafta kala alınan galibiyet, kentte coşkuyla karşılandı.

Honazspor'u aldığı önemli galibiyet için tebrik eden Başkan Yüksel Kepenek, "Play-Off'a bir kala bugünkü Pamukkalespor maçından da 2-1'lik galibiyetle dönen Honazspor Kulübümüzün tüm kıymetli oyuncularını, teknik ekibini, malzemecisini ve Kulüp Başkanımızı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta oynanacak final niteliğindeki Gürpınarspor maçına tüm taraftarlarımızı ilçe stadyumuna bekliyoruz. Honaz'ımızı her alanda olduğu gibi sporda da geliştirmeye ve başarılar elde ederek temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Berfu Cengiz, Türk Telekom Ankara Open’da şampiyonluğa ulaştı
50 Cent'ten Mayweather'a Sert Sözler: Parası Bitti
Türkiye - İtalya maçının hakemi belli oldu
Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda
Türkiye Fransa'ya tek golle yenildi