Başkan Işık’tan Kandil operasyonuna destek

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık son günlerde yaşanan terör olayları ile alakalı yazlı bir basın açıklaması yaptı.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık son günlerde yaşanan terör olayları ile alakalı yazlı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Işık’ın açıklaması şöyle:  geçtiğimiz gün  Hakkari’nin Şemdinli ilçe kırsalında hain saldırı sonucu üç vatan evladı şehit düştüğünü hatırlatarak Şehit olanlara Allahtan rahmet, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar diledi. Başkan Işık, tüm şehit ve gazi aileleri adına konuşarak, “Tüm Şehit Aileleri ve Gaziler olarak diyoruz ki; artık Kandile girilsin, bu hainlerin kökü kazınsın terör bitirilsin. Şimdiye kadar verilen canların dökülen kanların hesabı sorulsun, intikamı alınsın.

Ordumuzun terörle mücadele de ki üstün başarıları Yüce Türk milletini her zaman onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bu sebepledir ki şanlı ordumuza ve mensuplarına karşı yapılacak eylem ve söylemlere herkes dikkat etmeli, ordumuzun moral ve motivasyonunu bozacak en küçük bir cümleden dahi herkes kaçınmalıdır. Türk milletinin her ferdi şanlı Türk ordusunun bir neferidir ve bu bilinçle hareket etmelidir. Ordumuza mensup şerefli her Türk askeri bu vatanın evladıdır ve biz Şehit Aileleri ve Gaziler olarak hiç kimseye bu vatanın şerefli evlatlarına olumsuz, kırıcı ve yıpratıcı tek söz söyleme hakkını vermiyoruz.”

Yerel Haberleri

ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ
Karatay’da Yarıyıl Tatiline Sanat Molası
Eksun Gıda ile Selçuk Üniversitesi’nden Konya’da Ar-Ge Protokolü