Başkan Işık: "Maltepe parkı şehrimize değer katacak"

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, çalışmalarda sona yaklaşılan Maltepe Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, çalışmalarda sona yaklaşılan Maltepe Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Kütahya'daki önemli dönüşüm projeleri içinde yer alan ve halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı'ndaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı ile birlikte çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ekiplerin yürüyüş yolları, havuz imalatı, kamelyalar ve aydınlatma direklerinin montajını tamamladığını ifade etti.

Parkın altyapısıyla birlikte tamamen yenilendiğini belirten Başkan Işık, Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı'nın tüm Kütahya'ya hizmet vereceğini ve yaz kış kullanılabilecek şekilde yapıldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Antalya tarımı için COP31 yol haritası hazırlanıyor
Turşuluk salatalık hasadı sürüyor
Optimus Prime’ın Efsanevi Sesi Sustu: Peter Cullen Hayatını Kaybetti
İzmir'in çöp derdine bir de moloz eklendi
153 Yıllık Tren Hattında Leylekler İçin Özel Önlem: Yeni Aparatlar Devrede