Başkan Işık, ”Çamlıbahçe parkı tarihi değerlerimizi gün yüzüne çıkartacak”

Kütahya şehir merkezinin tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkartacak olan Çamlıbahçe Parkı projesinde çalışmaların hızla ilerlediği bildirildi.

Kütahya şehir merkezinin tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkartacak olan Çamlıbahçe Parkı projesinde çalışmaların hızla ilerlediği bildirildi.

Kütahya şehir merkezinde yer alan tarihi Kütahya Lisesi ve Adliye Binası ile çevresindeki tarihi yapıların yeniden gün yüzüne çıkartılması için Çamlıbahçe Park alanındaki yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Alim Işık beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir ve ilgili birim müdürleriyle birlikte park yapım sahasında incelemelerde bulundu. Parkın tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezinin çehresinin değişeceğini belirten Başkan Işık, çevresinde tarihi yapılarında olduğu Çamlıbahçe Park alanının Kütahya'nın tarihi bir değeri olduğunu ve bu değere belediye olarak sahip çıktıklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR