Başkan Hürriyet yeniden deprem bölgesinde

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Adıyaman'da kurulan çadır yaşam alanında çalışmaları incelemek üzere yeniden deprem bölgesine gitti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Adıyaman'da kurulan çadır yaşam alanında çalışmaları incelemek üzere yeniden deprem bölgesine gitti.

İzmit Belediyesi, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta çadır yaşam alanı oluşturuyor. 6 Şubat'tan bu yana vaktinin büyük bir kısmını deprem bölgesindeki çalışmalara ayıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yeniden afet bölgesine hareket etti. Başkan Hürriyet ve ekibi, Adıyaman çadır yaşam alanında sona yaklaşan çalışmaları yerinde inceledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia
Akıllı Saat Tamirindeki Çile Analog Modellere Dönüşü Başlattı
SUÇ ÖRGÜTÜ ELEBAŞI TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR
Kızılcahamam Yaylalarından Sofralara: Manda Sütü ve Yoğurdunun Bilinmeyen Sırrı