Başkan Hasan Ünver yeniden aday

Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan Ünvar, oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan Ünvar, oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Ünvar, 4 yıllık görev sürecinde şoför esnafın haklarını en güzel şekilde savunarak, odayı hak ettiği yere getirmek için büyük çabalar sarf ettiklerini söyledi.

Ünvar, ilçede faaliyet gösteren otomobil ve nakliyeci esnafının sorunlarını her platformda dile getirerek çözme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Ünvar, "Yaptığımız çalışmalarla üyelerimizin gelişip daha da büyümelerine katkı vermeye devam edeceğiz. Bu bilinçle yönetim kurulumla birlikte esnafıma hizmet efendisi olmak için tekrar göreve talip olduğumu belirtmek isterim. 4 Ocak 2014 Cumartesi günü olağan kongremizi gerçekleştireceğiz.Taşıyıcılar Kooperatifi hizmet binasında seçime gideceğiz. Tüm üyelerimizin katılımını desteğini bekliyorum'' dedi.


 

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ