Başkan Doğan: "Emet’in her köşesini spor tesisleri ile donatıyoruz”

Kütahya'nın Emet Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı ortak projesi çerçevesinde 8 spor tesisinin yapım çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Kütahya'nın Emet Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı ortak projesi çerçevesinde 8 spor tesisinin yapım çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Emet'in her köşesini spor tesisleri ile donattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, "7 Mahallesi bulunan ilçemizde merkezdeki Kaynarca ve Kapaklıca Mahallesi dışında 5 mahalleye toplamda 8 spor sahası yapılmaktadır. Futbol, basketbol ve voleybol sahaları yapılan tesislerin bazılarında ise yürüyüş yolu yapım çalışmaları devam etmektedir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak