Başkan darp edildiğini öne sürdü

Beyşehir'e bağlı Karaali beldesinde, personeli tarafından bıçak çekilerek darp edildiğini ileri süren Belde Belediye Başkanı İbrahim Issı, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Beyşehir'e bağlı Karaali beldesinde, personeli tarafından bıçak çekilerek darp edildiğini ileri süren Belde Belediye Başkanı İbrahim Issı, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Belediye Başkanı İbrahim Issı, emrinde görevli personeli A.G.'yi, beldede kütüphane olmadığı için oluşturdukları birimde görevlendirdiğini belirterek, "Kütüphane sorumlusu olarak görev yapmayı kabul etmeyip, mesai saatlerine riayet etmeyince sorunlar baş gösterdi. Konuyla ilgili özel olarak görüşme talep edince kabul ettim ve odasına gittim. O sırada yakama yapıştı ve bana bıçak çekti. Bıçağı bertaraf ederken, yumruk darbeleri ile darp edildim" diye konuştu. Yakasındaki düğmelerin koptuğunu ve üzerine atılan kül tabağının da alnına isabet ettiğini öne süren Başkan Issı, olaydan sonra Beyşehir Devlet Hastanesi'ne giderek 3 günlük iş göremez raporu aldığını ve personeli hakkında daha sonra şikâyetçi olup Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Öte yandan, belediye personeli A.G. de, darp edildiğini öne sürerek adliyeye gitti ve Belediye Başkanı İbrahim Issı'dan şikâyetçi oldu

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?