Başkan Çerçioğlu’nun ’19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çerçioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tarihteki en büyük özgürlük mücadelelerinden birisi bu topraklarda yaşandı. Her vatan evladının destek verdiği bu mücadele sayesinde bugün vatanımızda o günkü coşku ve umudu inançla yaşamaya devam ediyoruz. İstiklal mücadelesine ilk adımın Samsun'dan atıldığı 19 Mayıs, aynı zamanda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "doğum günüm" dediği tarihtir. O, işte böylesi önemli bir günü gençliğe armağan etmiştir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

FAYIN YÖNÜ DEĞİŞTİ
DMM SON NOKTAYI KOYDU
İstanbul Valisi Davut Gül, yaralı polis memurlarını ziyaret etti
Ürünlü Deresi taştı, araçlar mahsur kaldı
TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ