Başkan Atabay yol yapım çalışmalarını denetledi

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersindere Mahallesi ve Hisar Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun bir tempo ile sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Atabay; "Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimizin Mersindere ve Hisar Mahalleleri'nde yapmakta oldukları yol çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için çok çalışıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?