Başkan Atabay, Huzurevi’nde yaşlılar ile bir araya geldi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Didim Huzurevi'ni ziyaret etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Didim Huzurevi'ni ziyaret etti.

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek bol bol sohbet eden Başkan Atabay, yaşlılarımızın talep ve önerilerini dinleyerek yerine getirilmesi konusunda talimat verdi.

Belediye olarak yaşlı vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Atabay, "Kıymetli büyüklerimiz deneyim ve tecrübeleri ile her zaman bizlere yol gösterici olmuştur. Sizlerin yaşamlarını mutlu geçirmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hepinize sağlıklı, mutlu, güzel günler diliyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Atabay, Huzurevi sakinlerimize içerisinde hediyelerin olduğu çantaları takdim ederek, saygı değer büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Konya ve Bozüyük’te Barınak Dehşeti: TVHB’den Sert Uyarı!
Şehit Polis Mustafa Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye 5G Devrimine Merhaba Dedi: Dijital Egemenlikte Yeni Dönem
5 GÜN SÜRECEK
APP plaka değişiminde son gün yoğunluğu