Başkan Alan hizmete giren yanık ünitesini inceledi

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Atatürk Devlet Hastanesi'nde hizmete giren yanık ünitesini yerinde inceledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Atatürk Devlet Hastanesi'nde hizmete giren yanık ünitesini yerinde inceledi. Ünitede görevli personeller ve hastaneyi ziyaret eden vatandaşlarla görüştü.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun, Atatürk Devlet Hastanesi'nde yeni hizmete açılan yanık ünitesini yerinde inceledi. Ardından Başkan Alan ve Başhekim Tosun, hastaları tek tek ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Alan, "Atatürk Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılan bölgemizin ilk ve tek yanık tedavi ünitesini Başhekimimiz Opr. Dr. Hasan Tosun ile birlikte yerinde inceledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, görevli sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar, hastalarımıza acil şifalardiliyorum"dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!