Başkan Akyürek Malas Köprülü Kavşağı’nı inceledi

Kerkük ve Kule Caddelerini Malas Caddesi’ne bağlayacak köprülü kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Başkanı Tahir Akyürek, çalışmayla Kerkük ve Rauf Denktaş Caddesi’ndeki trafikte önemli bir rahatlama olacağını söyledi

Kerkük ve Kule Caddelerini Malas Caddesi’ne bağlayacak köprülü kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çalışmayla Kerkük ve Rauf Denktaş Caddesi’ndeki trafikte önemli bir rahatlama olacağını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapımı devam eden Malas Caddesi Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Malas Caddesi Köprülü Kavşağı’nın Kerkük ve Kule Caddelerini Malas Caddesi’ne, Nalçacı bölgesini Beyşehir Çevre Yolu’na bağlayan önemli bir köprülü kavşak olduğunu belirten Başkan Akyürek, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Köprülü kavşak inşaatı nedeniyle kapalı olan Demiryolu Caddesi’nin üstten trafiğe açıldığını kaydeden Başkan Akyürek, “Kavşak ile birlikte Kule ve Kerkük Caddelerini Malas Caddesi’ne bağlayan noktalarda sinyalizasyon çalışması yapılacak. Burası Şeb-i Arus’a kadar tam olarak açılmış olacak. Bu çalışmayla Kerkük ve Rauf Denktaş Caddesi’ndeki trafikte önemli bir rahatlama olacak” dedi. Başkan Akyürek, Malas Caddesi Köprülü Kavşağı’nın kamulaştırmalarla birlikte yaklaşık 20 milyon liraya mal olduğunu da sözlerine ekledi.

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ