Başiskele Kadın El Emeği Festivali 18 Ağustos’a ertelendi

Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Başiskele Kadın El Emeği Festivali, hava muhalefeti dolayısıyla haftaya ertelendi.

Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Başiskele Kadın El Emeği Festivali, hava muhalefeti dolayısıyla haftaya ertelendi.

Başiskele Belediyesi, kadınlara gelir desteği sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Başiskele Kadın El Emeği Mağazası'nın (BAŞKEM) ürünlerini, Başiskele Sahili'nde 18-20 Ağustos tarihlerinde 3 gün boyunca görücüye çıkaracak. Bu hafta cuma günü başlaması planlanan festival, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağışlı ve rüzgarlı hava tahminleri dikkate alınarak haftaya ertelendi.

Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Başiskele Kadın El Emeği Festivali, 18 Ağustos Cuma günü başlayacak. Başiskele Sahili Kaykay Pisti yanında kurulan etkinlik alanında 3 gün boyunca devam edecek festival bu yılda renkli ve eğlenceli anlara sahne olacak. Çeşit çeşit binlerce el emeği göz nuru ürünlerin satışa sunulacağı festivalde halk oyunları gösterileri ve konserler de olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi