Başını sıkıştıran kedi yavrusunu itfaiye kurtardı

Mersin'de, kafasının sıkıştığı "wc matikten" kurtarıldıktan sonra koşarak girdiği itfaiye aracına sıkışan kedi, ekiplere zor anlar yaşattı

MERSİN (AA) - Mersin'de kafasını tuvaletlerde kullanılan "wc matik"e sıkıştıran kedi yavrusu, kurtarıldıktan sonra girdiği itfaiye aracında da sıkışınca ekiplere zor anlar yaşattı.

Alınan bilgiye göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, bir görev dönüşü esnasında kedi yavrusunun kafasını "wc matik"e sıkıştırdığını gördü. Minik hayvanın canının yanmaması için uğraş veren itfaiyeciler, kediyi kurtardı.

Kurtulduktan sonra koşmaya başlayan kedi, bu sefer de itfaiye aracının altında mahsur kaldı. Yine ekiplerce kurtarılan ve "Boncuk" adı verilen kedi yavrusu, sağlık durumu kontrol edildikten sonra bırakıldı.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Niğde Seni Çağırıyor! 800 yıldır ayakta duran Selçuklu cami
Dünyanın en küçüğüne değer biçilemiyor
Osmangazi Belediyesi sevilen yazarları okurlarıyla buluşturuyor
Ankara'nın radar kulaklı müzisyeni dünyaya açılıyor
ANTALYA'DA DEKOR OLARAK KULLANILIYORDU