Başından vurulmuştu! Özkan Omay, 13 gün sonra hayatını kaybetti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde husumetlileri tarafından tabancayla başından vurulan Özkan Omay, 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde husumetlileri tarafından tabancayla başından vurulan şahıs, 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olaya karışan 3 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ediyor.

Olay, 14 Temmuz günü Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, Özkan Omay, kıraathanede olduğu sırada husumetlileri tarafından tabancayla vuruldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde başından vurulduğu ve durumunun ağır olduğu tespit edilen Omay'ı ambulans ile çevredeki hastaneye kaldırdı.

Tedavi altına alınan yaralı, daha sonra İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesine alınan Özkan Omay, 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Öte yandan, polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Alev alan araç art arda patladı, mahalleli panik yaşadı
Çocuk müstehcenliğiyle mücadele operasyonunda 51 şüpheli adliyeye sevk edildi
İŞÇİ SERVİSİ BAHÇE DUVARINA ÇARPTI
Alt geçit faciası geliyorum demiş
Yolcu minibüsü ile hafif ticari aracın karıştığı kaza anı kamerada