Başına mermi isabet eden turistin tedavisi sürüyor

Beyoğlu'nda Cezayirli kadın turistin başına "yorgun mermi" isabet etmesi nedeniyle yaralanması, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu'nda Cezayirli kadın turistin başına "yorgun mermi" isabet etmesi sonucu yaralanması, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, eşiyle önceki gün Beyoğlu'nda yürüdüğü sırada başına isabet eden "yorgun mermi"yle yaralandığı belirtilen Benkaida Qumelkhır'ın (27) tedavisi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen Qumelkhır'ın durumu ciddiyetini koruyor.

Bu arada, diş tedavisi ve tatil amaçlı İstanbul'a geldiği öğrenilen Benkaida Qumelkhır'ın yaralandığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Görüntülerde, Cezayirli kadının eşiyle kaldırımda yürürken bir anda yere yığılması ve çevredekilerin müdahale çabaları yer alıyor.

Qumelkhır'ın başına isabet eden "yorgun mermi"nin kaynağını araştıran polis, olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü