Başıboş köpeklerin saldırdığı genç kız dehşeti yaşadı! Hasret 'ağaç' olmuştu

Zonguldak’ta iş yerinden evine dönerken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 29 yaşındaki Hasret Şişman dehşeti yaşadı. Sakin kalıp hareketsiz durarak uzaklaşmalarını beklese de köpek teröründen kurtulamadı.. O anlar güvenlik kamerasında..

Türkiye'de bitmeyen köpek saldırılarına her gün bir yenisi ekleniyor. Zonguldak’ta iş yerinden evine dönerken başıboş köpek sürüsünün saldırısına uğrayan 29 yaşındaki Hasret Şişman dehşeti yaşadı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir mağazada çalışan 29 yaşındaki Hasret Şişman, önceki gece işten çıkarak evinin yolunu tuttu. Köpekleri görünce bir süre hareketsiz kalan Hasret, 15 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Elindeki poşetleri kullanarak kendini savunan genç kız, köpek sürüsünün saldırısı sonucu vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı.

Köpeklerin saldırısı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Yolunda ilerlemeye çalışan genç kızın bir anda köpeklerin saldırısına uğrayarak kurtulmaya çalıştığı görülüyor.

"Biz de hayvan severiz ama bu boyut sevgi boyutunu aştı"

Olayın şokunu atlatamayan genç kız, "Psikolojik olarak olayın şokunu atlatamıyorum. Tek başıma artık dışarıya çıkamıyorum, yanımda biri olmadan yolda yürüyemiyorum. Artık bir çözüm bulunsun istiyoruz. Biz artık korkuyla eve gitmek istemiyoruz. Ben de köpek bakıyorum, biz de hayvan severiz. Ama bu boyut sevgi boyutunu aştı. Zarar veriyorlar, insanlar işlerine rahat gidemiyor. Çocuklar okula gidemiyorlar. Biz köpeklere bir şey olsun istemiyoruz ama insanlar daha dolaşsın kimsenin canı yanmasın, bir çözüm bulunsun istiyoruz" diyerek yaşadıklarını anlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bakan Yerlikaya duyurdu: Konya'da organize suç örgütü çökertildi
Yer yarıldı içine düştü
Banka müdürünü ailesi ile tehdit ettiler
Seçil Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı