Başbuğ Türkeş vefatının 26. yılında Gürün’de dualarla anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş, vefatının 26. yılında Gürün'de dualarla anıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş, vefatının 26. yılında Gürün'de dualarla anıldı. Başbuğ Türkeş için geçtiğimiz gün MHP Gürün İlçe Başkanlığı tarafından Meydan Cami'de mevlit okutuldu. Programa Belediye Başkanı Nami Çiftçi, MHP Gürün İlçe Başkanı Abdullah Çiftçi, partililer ve vatandaşlar katıldı. Okunan mevlidin ardından Başbuğ Türkeş için dualar edildi. Cami çıkışında vatandaşlara şeker ve lokum dağıtıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

BAHÇELİ'DEN ASKERİ HASTANE ÇAĞRISI
CHP İstedi, AYM Karar Verdi: O Partinin Amblemi İptal Edildi!
AB Heyeti Ankara’da: Türkiye ile İlişkilerde Kritik Zirve
İletişim Başkanı Duran'dan İsrail'e 1915 Tepkisi: "İkiyüzlülük"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet gururu