Başbakan'la Hande Fırat'ın 3 çocuk diyaloğu

Programın kapanış anlarında Başbakan'la Hande Fırat'ın 3 çocuk diyaloğu gülümsemelere yol açtı

Başbakan Erdoğan, CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlarken, programın kapanışı sırasında gazeteci Hande Fırat'la girdiği diyaloglar gülüşmelere yol açtı.

TORUN SEVGİSİNİ ANLATTI

Hande Fırat'ın aile ilişkilerini sorması üzerine torun sevgisinden bahseden Erdoğan "Evlat torundan daha çok sevilir diyorlar ama bence torun daha çok seviliyor" dedi.

GÜLDÜREN 3 ÇOCUK DİYALOĞU

Bu sırada kendi kızının "Okulda tenefüsler uzasın" talebini şaka yollu olarak Başbakan Erdoğan'a ileten Hande Fırat hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı. Erdoğan, hükümetin 3 çocuk politikasını hatırlatarak "Ben en az üç çocuk derken boşuna demiyorum. Bunun bir anlamı var. O yüzden sen de öyle azda kalma" dedi.

Erdoğan'ın cevabı stüdyoda gülümsemelere yol açarken Hande Fırat "Efendim yaş olarak biraz geçti" dedi. Başbakan da bunun üzerine "Daha dur bakalım, alınacak çok mesafe var" diye karşılık verdi.

İşte canlı yayındaki o anlar;

 

Medya Haberleri

Kazım Koyuncu filminde Cem Yiğit Üzümoğlu değişimi
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
Manifest Grubu Soruşturmasında Tolga Akış'a Hapis Talebi
Efsane müzisyen Şebo'yu bırakmıyor
Sanat Güneşi Zeki Müren Vefatının 30. Yılında Anıldı