Başbakan Yıldırım'dan flaş 'kıdem tazminatı' açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, "Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz. Buna kıdem tazminatı da dahil. Çalışanlarımız merak etmesinler. Bu ve benzer tezviratlara itibar etmesinler" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıdem tazminatı ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Yıldırım, "Çalışma hayatının iyileştirilmesi için her türlü tedbiri alan iktidar AK Parti iktidarıdır. Gerek kıdem tazminatı, gerek çalışma hayatıyla ilgili alacağımız tüm kararları olgunlaştırmadan önce mutlaka sosyal taraflarla bir araya geliriz.

Onlarla uzlaşma yolunu sonuna kadar sürdüreceğiz. Çalışanlarımızın hiçbirinin kazanılmış hakkına halel gelmesine izin vermeyiz. Buna kıdem tazminatı da dahil. Çalışanlarımız merak etmesinler. Bu ve benzer tezviratlara itibar etmesinler" ifadelerini kullandı

Ekonomi Haberleri

Niğde SGK'dan borçlulara kritik çağrı: Hafta sonu da açık olacak
FELAKETİN ARDINDAN REKOR GELİYOR
1 MİLYON SOYDAŞ GELİYOR
KONYA'DAN DİKKAT ÇEKEN ÖNERİ
KAYIT DÖNEMİNDE EV ARAYANLARA UYARI