Başbakan Yıldırım Mardin'de

AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu'nun oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun cenazesi Başbakan Yıldırım'ın da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı

MARDİN (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun 25 yaşında vefat eden oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun cenaze törenine katıldı.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Miroğlu için Başbakan Yıldırım'ın da katılımıyla Mardin'in Midyat ilçesinin Gelinkaya Mahallesi'ndeki Şehit Er Abdulgafur Aksan Camisi'nde tören yapıldı.

Törene, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış, Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Tören öncesinde Miroğlu'nun ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti.

İkindi vakti İl Müftüsü İsmail Çiçek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Miroğlu'nun cenazesi Şeyh Elharfuş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak