Başbakan Yıldırım Çorum'da

Yıldırım, Çorum Valiliğini ziyaret etti

ÇORUM (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Çorum Valiliğine ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu'nun açılış töreninin ardından Başbakanlık otobüsüyle Çorum Valiliğine gelen Yıldırım, polis tören mangası tarafından karşılandı.

Ziyarette Başbakan Yıldırım, Vali Necmeddin Kılıç'tan kente ve taleplerine ilişkin bilgi aldı. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, daha sonra valilik bahçesindeki vatandaşları selamladı, çocuklara oyuncak dağıttı.

Ziyarette, Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile milletvekilleri ve diğer yetkililer eşlik etti.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu