Başbakan Yıldırım Azerbaycan'da

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Yıldırım'ı resmi törenle karşıladı

BAKÜ (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gelen Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ı Zagulba Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelişlerinde Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva karşıladı.

Aliyev ve Yıldırım'ın tören alanındaki yerlerini almalarının ardından iki ülke milli marşları dinlenildi. Başbakan Yıldırım'ın tören kıtasını selamlamasının ardından Aliyev ve Yıldırım heyetlerini tanıttı.

Baş başa ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmelerin ardından Aliyev ve Yıldırım, basına hitap edecek.

Karşılama töreninde Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da yer aldı.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı