Başbakan Yardımcısı Şimşek Washington'da

Şimşek, G20 Bakanları ve Merkez Bankası Başkanlarıyla "aile fotoğrafı" çektirdi

WASHINGTON (AA) - Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "G20 Aile Fotoğrafı" çekimine yer aldı.

Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Toplantıları kapsamında bulunduğu Washington’da, G20 Bakanları ve Merkez Bankası Başkanlarıyla birlikte "aile fotoğrafı" çekimine katıldı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı ve Çin Merkez Bankası Başkanı Zhou Xiaochuan ile yan yana oturan Şimşek, fotoğraf öncesinde diğer katılımcılarla selamlaştı.

Görevini 19 Nisan itibariyle bırakacak Erdem Başçı'nın son kez katıldığı çekim öncesinde ABD Hazine Bakanı Jack Lew ile sohbet ettiği görüldü.

Fotoğraf çekimine, ABD Merkez Bankası Başkanı Janet Yellen, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney, Japonya Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda da iştirak etti.

IMF Başkanı Christine Lagarde’ın ise fotoğraf karesinde bulunmaması dikkati çekti.

AA

Ekonomi Haberleri

Erzurum Konya gibi olmak istiyor! Yeni çıkışı burada arıyorlar
Niğde’de kadınların çörek otu hasadı başladı
Espressolab'ın "Ömür Boyu Bedava Kahve" Ödülü Sahibini Buldu!
PRİMLE ÇALIŞANLARA MÜJDE
SGK Müjdesi Geldi: Yaşı Bekleyene Prim Gününü Tamamlatan 3 Altın Formül!