Başbakan Yardımcısı Şimşek Bosna Hersek'te

Şimşek, başkent Saraybosna'daki bir Türk firmasının açılışına katıldı

SARAYBOSNA (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası Bosna Hersek'in de desteklediği Cesar's Residence firmasının Bosna Hersek'teki ikinci mağazasının açılışına Şimşek'in yanı sıra Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ve firma sahibi Mehmet İnce de katıldı.

Açılışın ardından mağazayı gezip incelemelerde bulunan Şimşek, yetkililerden bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Şimşek, açılışın ardından Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na geçerek, özel uçak TC-CBK ile Saraybosna'dan ayrıldı.

Şimşek'i, Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay ve eşi Tomurcuk Erginay, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve Saraybosna Büyükelçiliği yetkilileri uğurladı.

AA

Gündem Haberleri

Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü
SON 66 YILIN EN YAĞIŞLI DÖNEMİ
KPSS BRANŞ SIRALAMALARI AÇIKLANDI