Başbakan Yardımcısı Şimşek:

"Ülkemizin makro ekonomik temelleri sağlam. Gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Kaygıya gerek yok"

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, milletin püskürttüğü darbe girişimi sonrası Türkiye'nin hızla normale döndüğünü belirterek, "Ülkemizin makro ekonomik temelleri sağlam. Gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Kaygıya gerek yok." ifadesini kullandı.

Şimşek, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bugün küresel yatırımcılarla bir telekonferans yapacağını bildirdi.

Milletin püskürttüğü darbe girişimi sonrası Türkiye'nin hızla normale döndüğüne dikkati çeken Şimşek, "Ülkemizin makro ekonomik temelleri sağlam. Gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Güçlenen siyasi istikrar ve milletimizin desteği ile daha güçlüyüz. Hazine Müsteşarımız ve Merkez Bankası Başkanımızla konuştum. Gereken tüm tedbirleri kararlaştırdık. İşimizin başındayız. Kaygıya gerek yok." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Ekonomi Haberleri

Bursa iş dünyası Paris’te tekstil ve moda fuarlarında
ABD Türk tavuğunun peşinde
Yüzlerce yıllık tatlıyı dondurmayla buluşturdu, şimdi dünyaya satıyor
ÇATIR ÇATIR SOYACAKLAR
VATANDAŞLIK MAAŞI GELİYOR