Başbakan Davutoğlu Erzincan'da

Davutoğlu, Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne katıldı

ERZİNCAN (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne katıldı.

Davutoğlu, valilik karşısındaki saat kulesinden başlayıp Ordu Caddesi'nde Cumhuriyet Meydanına kadar süren yürüyüşte kendisini selamlayan vatandaşlarla sohbet etti.

Mehteran takımının mehter marşları eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe Davutoğlu'nun yanı sıra Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, milletvekilleri ve diğer ilgililer de katıldı.

AA

Gündem Haberleri

KAYMAKAMDAN GÜLDÜREN İSTEK
BABA OLAN YAŞADI
OKULDA ŞİDDET ÖNCESİ ÇOCUKLAR BU BELİRTİLERİ VERİYOR
İMPARATORDAN OLAY MİRAS AÇIKLAMASI
İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı