‘Başarıya Bir Adım’ projesi okul toplantıları başladı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de uygulamaya konulan "Başarıya Bir Adım" projesi çerçevesinde okul müdürleri ile toplantılar başlatıldı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de uygulamaya konulan "Başarıya Bir Adım" projesi çerçevesinde okul müdürleri ile toplantılar başlatıldı.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde eğitimin daha ileri noktalara taşınabilmesi, öğrencilerin eğitim konusunda başarılı olmaları için "Başarıya Bir Adım" projesi başlatıldı. İl genelinde devam eden proje çerçevesinde Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe başkanlığında ilçedeki okul müdürleri ile toplantılar başlatıldı. Gölyaka 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen toplantıda okullardaki çocukların gelişimleri, eğitim konuları, faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez rektör oldu
Ege Üniversitesi’ne yeni rektör: Prof. Dr. Musa Alcı atandı
DİLİM ERİŞİME AÇILDI
YILBAŞI ÖNCESİ OKULLAR AÇIK MI, YARIM GÜN MÜ?
ÇEYREK ALTINI KAPTI