Başakşehir’de patlak lastikle seyreden kurye trafiği ve canını hiçe saydı

Başakşehir'de patlak lastikle yolda seyreden motor kurye canını ve trafiği hiçe saydı.

Başakşehir'de patlak lastikle yolda seyreden motor kurye canını ve trafiği hiçe saydı. Düşme tehlikesi de geçiren kuryenin o anları cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Güvercintepe Mahallesi'nde bir motor kurye arka lastiğinin patlamasını umursamadan yoluna devam etti. İlginç yolculuk başka bir sürücünün cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde kurye motorunun arka lastiğinin patlak olmasına rağmen kask veya koruyucu kıyafetleri olmayan sürücünün umursamadan yoluna devam ettiği ve zaman zaman savrularak düşme tehlikesi geçirdiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 83 yaşındaki sürücü yaralandı
Uludağ yolunda heyelan korkuttu
Aracın kaputuna oturdu, önündeki arabayı ayağıyla itti
Fenomen motorcu Cumhur Kahraman kazada hayatını kaybetti
Evde çıkan yangında mahsur kalan anne ile oğlu kurtarıldı