Başakşehir, Millet Kütüphanesi’nde bazı vatandaşlar sel nedeniyle mahsur kaldı

İstanbul Başakşehir, Millet Kütüphanesi'nde insanlar sel nedeniyle mahsur kalırken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul Başakşehir, Millet Kütüphanesi'nde insanlar sel nedeniyle mahsur kalırken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul'da sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Başakşehir, Millet Kütüphanesi'nde insanlar sel nedeniyle mahsur kaldı. Vatandaşlar kütüphanenin içerisinde yağışın dinmesini beklerken o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, vatandaşların mahsur kaldığı ve suların yükseldiği de görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı
YSK’nın yeni başkanı Serdar Mutta oldu
Güneş’e ODTÜ İmzası: Yerli Rover CHERI Ay İçin Gün Sayıyor
CAN PAZARI RAKAMLARA BÖYLE YANSIDI