Başakşehir İkitelli sanayi bölgesi göle döndü! Birçok araç ve ev suya gömüldü

İstanbul Başakşehir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle İkitelli sanayi bölgesi adeta göle dönerken birçok araç suya gömüldü, bazı evlerde de su baskınları yaşandı

İstanbul Başakşehir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle İkitelli sanayi bölgesi adeta göle dönerken birçok araç suya gömüldü. Bazı evleri ise su bastı.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Başakşehir ilçesi de olumsuz etkilendi. Başakşehir bir site ve İkitelli sanayi bölgesi adeta göle döndü. Birçok araç sular altında kaldı. Güvercintepe Mahallesi'ndeki bazı evleri ise su bastı. O anlar kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ