Başakşehir, Caner Erkin ile yollarını ayırdı

Medipol Başakşehir, sözleşmesi sona eren Caner Erkin ile yollarını ayırdı.

Medipol Başakşehir, sözleşmesi sona eren Caner Erkin ile yollarını ayırdı.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Caner Erkin'in sözleşmesi sona ermiştir. Caner'e kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" denildi.

Caner Erkin, Başakşehir formasıyla 9 maça çıkarken 2 asistlik bir performans sergilemişti.

Öte yandan Başakşehir, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Adnan Januzaj'ın da takımdan ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında devre arasından bu yana başarıyla oynayan Adnan Januzaj'ın kiralık sözleşmesi sona ermiştir. Adnan'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de En Çok Kart Gösteren Ve Penaltı Veren Hakemler
En son Konya'da yenmişti
Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar