Bartın'da kaçak akaryakıt operasyonu

Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda yaklaşık 4 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

BARTIN (AA) - Bartın'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda yaklaşık 4 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri akaryakıt kaçakçılığına yönelik çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından jandarma ekipleri akaryakıt kaçakçılığı yaptığı belirlenen 4 şüphelinin adresine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, Amasra ilçe merkezinde 2 bin 950 litre mazot ile Bartın merkeze bağlı Epçilerkadı köyünde 300, Çakırdemirci köyünde 118 ve Ahmetpaşa köyünde 755 litre motorin olmak üzere toplam 4 bin 123 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Adreslerde yapılan aramada bulunan 1 kuru sıkı tabanca, 4 şarjör, 17 kuru sıkı tabanca fişeği ve 1 av tüfeğine de el konuldu.

Olayla ilgili gözaltına alınan O.B, E.K, R.K. ve A.T, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti