Bartın merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Bartın, Ankara ve Niğde'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden, emniyetteki işlemleri tamamlanan 3'ü tutuklandı

BARTIN (AA) - Bartın merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden, emniyetteki işlemleri tamamlanan 3'ü tutuklandı.

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 19 Ocak’ta Bartın, Ankara ve Niğde'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 3'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları ve "abla" oldukları iddia edilen H.Ö, H.K, ve C.B. isimli kadınlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

11 zanlının ise emniyetteki işlemleri sürüyor.


AA

Gündem Haberleri

İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR
11 yaşındaki hafızlık öğrencisi yarışmada birinci oldu
Sosyete ve Spor Dünyasında Uyuşturucu Sorgusu
Manken Didem Soydan'dan "Yanlışlıkla Çektim" Savunması: İfade Ortaya Çıktı!