Barışmadı diye eski sevgilisini öldürdü

Bursa'da bir güzellik merkezinde eski sevgilisini tabancayla vurarak öldüren şahıs, ardından aynı silahla kendini vurarak ağır yaralandı.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi'nde bulunan bir güzellik merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıl önce ayrıldıkları öğrenilen H.D., eski sevgilisi Nagihan Karadeniz'in (40) iş yerine geldi.

Barışmak istediği öne sürülen H.D. ile Nagihan Karadeniz arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.D., yanında bulundurduğu tabancayla Karadeniz'e ateş etti. Ağır yaralanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüpheli H.D. ise aynı silahla kendine ateş etti. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri iş yerinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ATV ile driftin bedelini ağır ödedi
Makas Kavşağı’nda gece kazası: Opel hurdaya döndü
“Maskeliler” suç örgütüne dev dava: Lider için 187 yıl talebi
ENGELLİ ARACIYLA TRAFİĞE ÇIKTILAR
Savcıyım Diyerek Yolcuyu Tehdit Eden Kadına Hapis Talebi