Barış Gümüştaş'ı başından vurarak öldürdü çelik yelekle cezaevine gitti

İnegöl'de husumetlisi Barış Gümüştaş'ı aracının içinde başından tabancayla vurarak öldüren, İbrahim Akkoyun olaydan bir saat sonra teslim olduğu jandarma tarafından çelik yelek giydirilerek gönderildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine girdi

Bursa'nın İnegöl İlçesinde İbrahim Akkoyun, husumetlisi Barış Gümüştaş'ı aracının içinde başından tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, İnegöl'ün kırsal Cerrah Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. 16 ALD 298 plakalı servis aracıyla Cerrah'a gitmek üzere yola çıkan 31 yaşındaki Barış Gümüştaş, husumetlisi İbrahim Akkoyun İle karşılaştı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İbrahim Akkoyun, tabancayla Barış Gümüştaş'ı başından vurarak öldürdü.

Bir saat sonra teslim oldu

Olay yerine 112 ve Jandarma komutanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Olay yerinden uzaklaşan şüpheli İbrahim Akkoyun, bir saat sonra Jandarma komutanlığı ekiplerine teslim oldu.

Adliyeye güvenlik gereği çelik yelek giydirilerek çıkarılan şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ünlülerin salonuna polis baskını
Bariyer aracın tavanını bile ayırdı, bakan gözünü alamadı anlam da veremedi
ÖNCE DOKTORU, SONRA DA BİRBİRLERİNİ DOLANDIRDILAR
TÜRK FİLMİ GİBİ GASP: HASTANEDE REFAKATÇİ OLARAK BEKLEMİŞLER
TAPU TAKAS SİSTEMİNDE AKIL ALMAZ HATA