Barınak hayvanlarına elektrikli ısıtıcı hizmeti

Soğuk kış şartlarının etkili olduğu Karabük'te, belediyenin barınağında yaşayan kedi ve köpekler elektrikli sobalarla ısıtılıyor

KARABÜK (AA) - Karabük'te, hayvan barınağında yaşayan kedi ve köpekler, dondurucu soğuğun etkisinden elektrikli sobalarla korunuyor.

Karabük Belediyesine ait hayvan barınağında bulunan ve hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle zor anlar yaşayan hayvanlar için çeşitli tedbirler alındı.

Karabük-Yenice yolu üzerinde bulunan barınakta, tente ile kapatılan bölümlerde yaşayan kedi ve köpeklerin, 24 saat boyunca çalışan ısıtıcılarla soğuktan korunması sağlandı.

Günde 3 defa yemek hizmeti verilen barınaktaki hayvanların, ısıtıcıların yanından ayrılmadığı gözlendi.

Barınak yetkilileri, uygulamanın hava sıcaklarının normal şartlara dönene kadar devam edeceğini söyledi.



AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY